Home » Produse » Rewitec Nanocoating - tratamente auto, motor, angrenaje

REWITEC Nanocoating - tratamente auto, motor, angrenaje

Tehnologia REWITEC este diferita fata de produsele similare de pe piata, nu se bazeaza pe ├«mbunatatirea lubrefierii, ci prin refacera efectiva a structrurii de suprafata la frecarile de metal pe metal. Piesele mecanice dob├óndesc un metal nou prin depunerea dintr-un amestec de metal-silicati rezistenti la uzura. Nu numai ca se reduc consumul de combustibil si ulei,dar se si refac suprafetele uzate (aceasta inseamna folosinta indelungata).
Datorita capacitatii de restaurare a suprafetelor uzate si reducerea frecarii si uzurii, produsele REWITEC cresc eficienta, reduc zgomotul si prelungesc intervalele de intretinere programata. Tratamentul ramane si dupa schimburile de ulei programate.
Rewitec va reface motoarele, angrenajele si scade consumul de combustibil si ulei. 

inainte 1dupa 1
 
                      inainte                                                               dupa                  
dupa 6    dupa 5

Un strat vizibil, puternic si fara probleme a fost gasit in toate zonele aflate sub sarcina.

REWITEC - reduce frecarile din rulmenti si angrenaje de pana la 33%, reduce temperatura la rulmenti si angrenaje de pana la 20%, reduce rugozitatea pe suprafetele metalice de pana la 50%, reduce uzura si frecarea, precum si reconditioneaza suprafetele metalice . REWITEC  reduce frecarea in motoare si anrenaje, mai precis frecarea pieselor metalice si le protejeaza de uzura. Aceasta se realizeaza prin construirea treptata a unei noi suprafete de metal-silicat rezistent la uzura. Aceste produse nu modifica cotele finite ale pieselor, sunt compatibile cu orice tip de lubrifiant si garanteaza ca nu se produce nici o deformare sau deteriorare.  Produsele REWITEC au fost testate de centrul de Competenta pentru Tribologice a Universitatii Mannheim de Stiinte Aplicate din Germania.

A
plicatii:

Energie eoliana

Energie eoliana

Auto

Auto

Industrie

Industrie

Rulmenti

Rulmenti

Marina

Marina

Echipament greu

Echipament greu

Video

Video