Mai multa putere si un cuplu mai mare la autoturisme si SUV-uri
Rewitec a dovedit ca creste puterea si cuplul în motoare noi si folosite. Iata cateva exemple de ceea ce va puteti astepta de la Rewitec in motorul dvs.:
Rezultate într-un Mini Cooper
Un nou Mini Cooper a fost pus pe un dinamometru  imediat dupa ce a fost tratat cu Rewitec. Dupa o saptamana de conducere regulata,  puterea a fost masurata din nou. Acesta a aratat 5 CP puterea de trageremai mult  la 65,5 CP de la 60,3 si 12 Nm cuplu mai mare de 234 Nm de la 222Nm.
Rezultate într-un BMW 728i
Un motor pe benzina BMW, 2,8 litri, 6 cilindri în linie, cu peste 100,000 mile a fost tratat cu Rewitec. Puterea a fost masurata inainte de tratament si dupa 3000 km cu tratamentul. Puterea a crescut de 17 kW (24 CP) de la 123 kW pana la 140kW.
Extinderea duratei de viata a pieselor vitale de masini
Un motor de camion, Ford 8 L a fost demontat dupa 5000 mile de operare cu Rewitec si componentele sale au fost inspectate.
dupa 4Un strat vizibil, puternic si fara probleme a fost gasit in toate zonele aflate sub sarcina.

Transportul public
Un Evo Bus Citaro O530 cu un motor de 6.3L cu aproximativ 527.000 km a fost testat pentru a determina influenta Rewitec privind consumul de carburant al vehiculului. Trei evaluari au fost efectuate inainte si dupa tratamentul cu Rewitec. Intre cele doua evaluari autobuzul a fost condus de proprietarul acestuia in conditii normale de utilizare pentru aproximativ 5000 de km. In trei teste diferite, s-a constatat o economie de combustibil intre 9% pana la 13% !
New European Driving Cycle NEDC la cald: consum de 13% mai mic
Testarea a consumului de combustibil la 60 km / h (38 mph): 11% consum mai mic
Testarea a consumului de combustibil la 80 km / h (56 mph): 9% consum mai mic
Se inregistreaza o reducere considerabila a consumului de combustibil evident pe toata durata de masurare. Ca urmare a acestui fapt, este important sa se recunoasca ca rezultat o scadere a emisiilor de CO2 si de particule.