Mai multa putere si eficienta in echipamentele de constructii

O companie de constructii din beton a avut probleme de consum mare intr-un motor recent revizuit CAT 3306  a unui incarcator frontal .Pe teren, motorul a avut cuplu  si putere reduse . Operatorul echipamentului a trebuit sa ia masuri in miscare pentru a  finaliza munca .
Intretinerea nu a putut gasi un motiv pentru consumul excesiv , in ciuda faptului ca au desfacut motorul din nou pentru a verifica  revizia facuta .
Motorul încarcatorului a fost asamblat din nou si trimis in functiune . Tratament de suprafata Rewitec fost aplicata motorului .
A fost nevoie de peste 300 de ore pentru Rewitec de a lega si de a imbunatati motorul . Incet motorul a recuperat din putere , astfel încat ridicarea betonului greu ce a avut inainte nevoie de 20 min . acum se face in 10 minute . Potrivit operatorului , motorul functioneaza ca nou .
Motorul a fost inspectat de catre tehnicieni CAT care au atestat un consum cu 20% mai mic .Rezulatatul lui Rewitec este excelent . Operatiuni mai rapide se transforma in productivitate mai mare . Investitia in Rewitec se amortizeaza in 30 zile.
cat